"Результати вельми порадують громадян України та з точністю до навпаки позначаться на Росії": Бутусов анонсував дані соцопитувань, які оприлюднять завтра

​У понеділок, одинадцятого березня, в Україні повинні бути оприлюднені результати безлічі нових соцопитувань щодо того, хто ж лідирує серед кандидатів в президенти за три тижні до голосування.

Відомий український журналіст Юрій Бутусов на своїй сторінці в соціальній мережі зазначив, що дані результати вельми порадують громадян України, та з точністю до навпаки вони позначаться на Росії, адже у проросійського кандидата Бойка перемогти шансів просто немає, передають Патріоти України.

Але також Бутусов підкреслив, що такі дані можуть дати старт хвилі розбіжностей і серед українського народу: Бойко точно нічого не світить, Гриценко може стрімко піти вгору після об'єднання з Садовим, а ось Тимошенко і Порошенко отримають більше голосів, ніж зараз їм приписують соцопитування.

Він також зазначив: «Згідно з даними соціологів, в даний час просто неможливо передбачити підсумок виборів, адже конкуренція між кандидатами неймовірно велика».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...