РФ позбудеться десятків мільярдів доларів: США майже загнали Кремль у пастку у Венесуелі

Адміністрація президента США майстерно маніпулює Кремлем.

Свій прогноз по Венесуелі оприлюднив у Facebook російський блогер Ель Мюрид, передають Патріоти України.

Мюрид звернув увагу на гучну заяву радника президента США Болтона з приводу повсталої Венесуели. Той закликав Москву припинити підтримку диктатора Мадуро і визнати нового лідера Гуайдо. На думку блогера, таким чином Вашингтон намагається загнати Кремль в пастку, і не без успіху. "Американцы настолько хорошо знают наших примитивных правителей... что умеют ими управлять просто в один ход", - зазначив блогер, додавши, що мета США - репутаційні та фінансові втрати Москви в Венесуелі.

Уникнути цього РФ може, тільки припинивши підтримку режиму Мадуро. "Если он будет упорно цепляться за покойника, то новым властям Венесуэлы будет существенно проще после краха режима заявить о политической подоплеке российских кредитов и оспорить их коммерческий характер", - запевнив Мюрид, висловивши впевненість, що активи РФ в Венесуелі чекає та ж доля, що і 3 мільярдів кредиту, відданих Януковичу.

"Всего-то нужно, чтобы не дать Кремлю проявить прагматизм. Поэтому Болтон и требует от России признать Гуайдо, прекрасно понимая, что давление для кремлевской братвы - как красная тряпка для быка. Не по-пацански будет выполнять условия, поставленные в ультимативной форме. Цена понтов - десятки миллиардов долларов, но кто считает деньги, когда нужно выглядеть круто", - пояснив блогер тактику Вашингтона.

Він запевнив, що Москва без сумнівів потрапить в пастку. "Примитивные и тупые правители России настолько предсказуемы, что манипулировать ими - скука смертная", - констатував Мюрид.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...