Ряд ветеранських організацій України можуть діяти в змові з противником: Міністр просить СБУ перевірити спілки радянських утворень на предмет "гібридних" дій

Заяви члена ветеранської організації «Рада Руху» про позбавлення пенсій і «референдуми» обурили міністра у справах ветеранів.

Ірина Фриз

Ряд ветеранських організацій України можуть діяти в змові з противником, поширюючи чутки про позбавлення українських громадян пенсій, виправдовуючи проведення «референдумів» на непідконтрольних уряду територіях і висловлюючи негативні заяви про діючу українську владу. Про це повідомила через свою сторінку в Facebook міністр у справах ветеранів Ірина Фриз, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що такого роду збори «не мають нічого спільного з патріотичними українськими організаціями».
«З огляду на висловлювання ... звертаюся до Служби безпеки України з проханням провести повну і глибоку перевірку цих організацій і їх керівників на зв'язок з антиукраїнськими закордонними центрами», - пише Фриз.

Сама міністр назвала громадські організації «Рада Руху» і КРВГОУ. Вона планує зустрітися з представниками зазначених спільнот 14 січня, про що заявила публічно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...