"Рідкісне дно", - блогер про Національний спортивний комплекс

"Динамо" варто нарешті робити логічні кроки, наближаючись до вболівальника...

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Андрій Коваленко, передають Патріоти України.

"Насправді, ніколи не розумів бажання Суркісів грати в чемпіонаті на "Олімпійському", якщо є прекрасний стадіончик "Динамо" у парку, хоч і без даху. Можна було послатися на нефутбольні причини: контракт з НСК відсіював би навіть теоретичну можливість оселитися там "Шахтарю".

Ну і, як конспірологічний варіант, Суркіси "мітили територію" під "віджим" арени у більш зручні по діалогу з владою часи. Та чисто з футбольної точки зору, "Динамо" – ідеальний варіант для чемпіонату. Хоч і без даху, але кут огляду поля звідусіль досить зручний. Атмосфера навіть при 5 тисячах буде футбольна, чого не скажеш про НСК.

"Олімпійський" варто орендувати на ЛЧ, ЛЄ, коли можна заробити на цьому більше грошей від кількості глядачів. Логічно, якщо "Шахтар" скористається можливим поверненням "Динамо" на Лобановського і орендує "Олімпійський". Цього взагалі боятися не варто, навіть якщо "гірники" почнуть збирати по 10-15 тисяч (що і так майже нереально в Києві на тривалий час).

"Арсенал" за Рабіновича збирав по 30 тисяч інколи, бо роздавали шарові сємки. А "Шахтар" ніколи не стане клубом Києва. Так само, як і Львова та Харкова. Вони свої на Донбасі, можливо, були б своїми десь в Запоріжжі. В інших куточках – вічні гості. І їхні маркетологи можуть робити скільки завгодно афіш про "Харків проти "Динамо", знімати емблеми, навіть повісити Ракицького на Олімпійському. Це нічого не змінить.

А "Динамо" варто нарешті робити логічні кроки, наближаючись до вболівальника. НСК "ОЛімпійський" – це рідкісне дно, починаючи від туалетів, і закінчуючи атмосферою. Матч із "Зорею" показав –12 тисяч на "Динамо". Цим все сказано."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...