"Рішення президента сьогодні врятувало Україну", - Голобуцький

Чітка реакція Президента України Петра Порошенка на провокацію Росії в Керченській протоці врятувала країну від повторного вторгнення РФ.

Таку думку у на своїй сторінці в Facebook висловив політолог Олексій Голобуцький, передають Патріоти України.

"Рішення президента про введення воєнного стану сьогодні врятувало Україну від повторного російського вторгнення, яке залишається цілком ймовірним", – написав Голобуцький.

За його словами, рішуча реакція українського лідера на інцидент, напевно, виявилася несподіваною для президента РФ Володимира Путіна. "Провокація у Керченській протоці – це перевірка від Путіна. Який, напевно, не очікував такої швидкої, жорсткої і різноспрямованої реакції: моментально були задіяні зв'язки з усіма закордонними партнерами і міжнародними структурами. При тому, що Кремль, як завжди, провокацію призначив на вихідний день. Не допомогло", – констатував політолог.

За його словами, в результаті спроба Росії створити плацдарм для окупації Приазов'я стала стратегічною поразкою. "Швидка реакція на провокацію, жорстка позиція, моментальне задіяння всіх доступних зовнішніх ресурсів перетворило спробу Кремля анексувати Азов і створити плацдарм для окупації Приазов'я в масштабну стратегічну поразку. У будь-якому випадку, другого Донбасу поки не буде. Ми вистояли", – підсумував Олексій Голобуцький.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...