"Рівень бідності в країні зашкалює": "Росіяни вмиратимуть на роботі", - Рабінович

У російського президента Володимира Путіна немає ні військових, а головне, економічних сил починати гарячу стадію війни проти України.

Особливо зараз, коли псевдопатріотичний ефект від анексії Криму серед росіян вивітрився, а люди починають думати про власне виживання, пише в своєму блозі російський економіст Слава Рабінович, передають Патріоти України.

"Соціальний контракт між путінською ОПГ і населенням порушений. Якщо раніше він виглядав так: не втручайтеся в наше мегазлодійство і не претендуйте на владу, натомість ми вам гарантуємо хоч якесь сите існування, то зараз цього немає. Все зруйновано, адже протягом останніх десяти років економічне зростання в середньому, щорічно дорівнює нулю. Реальні доходи населення знижуються четвертий рік поспіль. Рівень бідності в країні зашкалює – це кілька десятків мільйонів чоловік. Люди починають думати про своє виживання", – написав економіст.

За його словами, пенсійна реформа, ухвалена нещодавно в Росії, остаточно підірве життя росіян. "Недавня афера з підвищенням пенсійного віку це – вирок померти на роботі. За статистикою в багатьох регіонах Росії тільки 9-10% населення доживають до нового пенсійного віку. Це означає, що для більшості населення Росії пенсії просто скасовані. Що з усім цим буде робити путінська ОПГ далі, – не знаю, адже вони володіють другою за арсеналом ядерною зброєю у світі. Але якщо вони все життя крали гроші в Росії і складали їх на Заході, то навряд чи допустять, щоб російські ж ракети знищили всі їхні активи. Якщо ці ракети взагалі можуть куди-небудь летіти", – підсумував Рабінович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...