"Рівень підлості у них не обмежений": Український офіцер розповів про можливий "сюрприз" Путіна у Криму (відео)

Президент Росії Володимир Путін може на день ВМФ РФ відвідати анексований Крим, щоб продемонструвати свою підтримку місцевої "п'ятої колони".

Про це заявив капітан першого рангу ВМС України, перший заступник голови Спілки офіцерів України Євген Лупаков, передають Патріоти України.

Коментуючи намір Росії святкувати День морського флоту в Севастополі, Лупаков заявив: "Окупант що хоче, те й робить. Для того і окупував території, щоб робити що хоче. Але показувати йому в принципі нема чого і хвалитися нічим. Окрім чотирьох нових підводних човнів, які він завів туди, все інше старе. Нехай металобрухт показують".

На питання, чи можна очікувати на приїзд Путіна, український офіцер заявив: "Я думаю, що приїде, бо рівень нахабства... Передбачити його неможливо. Рівень підлості у них не обмежений, тому я думаю, що цього разу заради того, щоб зробити підлість, він приїде".

На думку Лупакова, більше нічого в Криму Путін зробити не може, "тому що рівень бюджету Росії йому не дозволяє робити".

"А показати, що він особисто приїхав підтримати свою "п'яту колону" на окуповані землі - думаю, що цю підлість він зробить", - додав він.

При цьому, вважає офіцер, росіяни під час параду "навряд чи будуть якісь підлості робити більше, ніж сам факт святкування в Севастополі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...