Родичі: Примадонна зробила селфі зі своїм близнюком

Несподіване фото, на якому фігурує близнюк-двійник співачки було зроблено зі старшою дочкою Пугачової, яка тепер живе в США. Як виявилося з віком вони схожі як дві краплі води.

Вихідний день - чудова нагода для того, щоб провести його в колі сім'ї. Саме так і вчинила 47-річна Крістіна Орбакайте, яка вирушила на дачу до своєї 69-річної мами Алли Пугачової в підмосковне село Чорна грязь. У своєму Instagram Орбакайте опублікувала селфі, на якому вона і її зоряна мама позують без макіяжу, і супроводила його ніжним коментарем, передають Патріоти України.
"Выходные с мамой", - прокоментувала знімок Крістіна.
Підписники як один почали говорити про неймовірну схожість Примадонни і її дочки і відзначили, що вони схожі, наче сестри. "Две сестрички, просто супер! Восхищаюсь Вами, красотки!", "Мамина дочка", "Чем старше Кристина, тем больше похожа на маму", - написали вони.
Прокоментував знімок і колишній чоловік Пугачової Філіп Кіркоров, який погодився з підписниками Орбакайте і написав лише одне слово - "сестры".
Не залишився без уваги шанувальників Пугачової і Орбакайте і той факт, що обидві зірки на знімку зображені без макіяжу, і це у інтернет-користувачів викликало лише повагу - адже далеко не всі знаменитості публікують «натуральні» кадри, без будь-якої ретуші та обробки. "Не каждый осмелится выложить фото без макияжа, а у вас хорошо получилось", - прокоментувала підписниця Орбакайте.

Шанувальники Пугачової вже далеко не в перший раз за останні кілька місяців відзначають її прекрасний зовнішній вигляд - після знаменитого знімка в шортах, який влітку опублікував її 42-річний чоловік Максим Галкін (він, до речі, зараз гастролює Німеччиною), у неї все частіше просять розкрити секрет молодості.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...