Роман Яремчук порадував бельгійських вболівальників красивим голом (відео)

Український форвард Гента Роман Яремчук відзначився забитим м'ячем у матчі чемпіонату Бельгії проти Сент-Труйдена.

Роман Яремчук

22-річний форвард на 56-й хвилині отримав м'яч на лівому краю штрафного і послав його красивим обвідним ударом у дальній кут воріт, передають Патріоти України.

Цей гол став другим для Гента в цьому матчі.

Гент виграв у Сент-Труйдена з рахунком 3:0 і залишився на четвертому місці в турнірній таблиці чемпіонату Бельгії.

У цьому сезоні Яремчук зіграв 22 матчі і відзначився шістьма голами і двома результативними передачами в матчах чемпіонату Бельгії. У 2018 році Яремчук забив вже три м'ячі. Перший гол за нову команду він оформив в листопаді в матчі проти Стандарда. Українець перейшов в Гент влітку 2017 року з Динамо.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...