Роман Цимбалюк: Найбільші вороги Путіна та Росії пасуться "ВКонтакте"

Російсько-терористичні війська, які воюють на Донбасі, зокрема, ватажок "Донецької народної республіки" Олександр Ходаковський, метушаться між проукраїнською та проросійською позицією.

Олександр Ходаковський

Про це на своїй сторінці у соцмережі Facebook написав український журналіст Роман Цимбалюк, повідомляють Патріоти України.

"З'ясувалося, що найбільші вороги Путіна та Росії пасуться у "ВКонтакте". Читаю профіль Ходаковського і він відкрито закликає ігнорувати Мінськ-2, каже, що не буде українського прапора на україно-російському кордоні. І йому пофіг, що під цим документом стоїть підпис президента РФ. Путін, звичайно, господар свого слова: може дати, а може забрати його назад (як було з Кримом). Тільки в Кремлі точно росте відраза до цих маріонеток, які вдають із себе "гравців" і намагаються виляти собакою", - написав він.

За словами журналіста, терористи - "реально шизофреніки".

"З одного боку, розмірковують, як здорово розширити "русский мир" до Придністров'я, оскільки територія і заводи України - хороший капітал, з іншого - відкрито пишуть про успіхи української армії, про нову тактику захисників України на лінії зіткнення і великі втрати серед "ополченців". Іншими словами - це пряма вимога від Москви - завоювати їм нові території, тому як "вони більше росіяни, ніж самі росіяни". Робити це доведеться російській армії, оскільки у бойовиків ресурсів немає, про що повідомляється відкрито, причому ЗСУ цей потенціал щоденно скорочує", - продовжив Цимбалюк.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...