Росія готує "сирійський сценарій" на Донбасі (відео)

На тимчасово окупованій території Донбасу російські спецслужби готують хімічну атаку проти місцевих жителів.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передають Патріоти України.
За його словами, спостерігається цілий ряд ознак такої підготовки. У завданнях окупанта привести даним актом до якомога більшої кількості жертв. Тим більше, що в ОРДЛО є чимала кількість потенційно небезпечних підприємств, на яких зберігаються арсенали отруйних речовин, серед яких хлор та аміак. "Серед них - хімічний гігант "Стирол" (Горлівка). Нездатність окупаційної влади забезпечити їй надійне зберігання може призвести до техногенних катастроф", - сказав він.
Надалі, вважає Скібіцький, акт тероризму буде поданий російською пропагандою як атака українських силовиків на «мирних жителів Донбасу».
Відомо, що в середині поточного місяця на Донбас з РФ прибула група фахівців з хімічним бойовим і отруйних речовин.
Посилено готовність окупаційно-колабораціоністських військ до дій в умовах хімічного забруднення. З країни-агресора завезені новітні засоби індивідуального захисту особового складу підрозділів 1 і 2 АК, які збираються випробувати після теракту.
У той же час російські засоби масової дезінформації вже півтора місяці готують громадську думку до того, що дану акцію проведе Україна.
"За аналогічною схемою Росія провела інформаційну операцію напередодні імітації хімічної атаки в Сирії 24 листопада ц. м в районі міста Алеппо для виправдання подальшого нанесення авіаційних ударів по сирійським опозиційним силам ", - уклав Скібіцький.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...