Росія хоче відмовитися від Донбасу, - Радзіховський

Якщо уряд Росії реалізує пропозицію про припинення надання гуманітарної допомоги окупованим територіям сходу України, це фактично означатиме лише одне: Росія відмовляється "від будь-якої участі в існуванні цих територій".

Леонід Радзіховський

Таку думку "Обозревателю" висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

Коментуючи інформацію про можливе рішення уряду РФ, він зауважив: "Якщо виходити з того, що це буде виконано, то це означає гуманітарну катастрофу для півтора мільйона жителів цих "республік". Вони втрачають все, всі свої доходи. Крім доходів від присадибного господарства, які у багатьох є, але не у всіх. Все решта - медицина, інфраструктура, освіта - все. Великий привіт. Мабуть, в значній мірі будуть скорочені і військові витрати".

"Цей крок в перекладі на російську мову означає відмову Росії від будь-якої участі в існуванні цих територій", - переконаний журналіст.

На його думку, події на Донбасі можуть розвиватися наступним чином. "Оскільки померти з голоду вони не можуть - все-таки XXI століття, і полетіти на Марс вони теж не можуть, залишається один варіант: їх віддають Україні: "Беріть цей скарб і самі витрачайте на рік ті ж мільярди доларів - не з російського, а зі свого бюджету, відновіть свою територіальну цілісність".

Як переконаний Радзіховський, "в поєднанні з пропозицією Путіна щодо введення миротворців ООН, це свідчить про те, що Росія хоче відмовитися від цього "скарба". Спочатку нехай туди увійдуть блакитні каски, потім в умовах гуманітарної катастрофи ця "радість", мабуть, перейде на утримання ООН, оскільки не можуть же чиновники і солдати ООН дивитися, як поруч люди вмирають з голоду. А наступний етап - Україна хоче, вимагає, ну і отримуйте".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...