Росія піде з Донбасу: Європейський експерт озвучив "ціну питання"

Для того, щоб Росія пішла, у результаті, з Донбасу потрібно витратити "багато мільйонів євро".
Стівен Блокманс

Про це заявив старший науковий співробітник і керівник відділів зовнішньої політики ЄС і політики і установ у брюссельському Центрі дослідження європейської політики (CEPS) Стівен Блокманс в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

"Це, звичайно, питання на багато мільйонів євро. Якщо припустити, що Росія може піти з Донбасу, щоб зменшити свої витрати, їй потрібен спосіб елегантно злізти зі сходів, які вона встановила", - наголосив він.

При цьому Блокманс наголосив, що на це може піти кілька років. "Для цього, мабуть, потрібен глибокий вдих. Ймовірно, на такий багатокроковий процес піде пару років. І я раджу вам намітити шлях. Наприклад, шляхом нав'язування нейтральних миротворчих сил, які б дозволили російським військам вийти, а потім відновити контроль над кордоном на сході країни", - пояснив експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...