Росія потерпає від негоди: Красноярськ евакуюють (відео)

У Красноярську (Російська Федерація) справжній потоп. У місті перекрито дороги, машини - по дах у воді, вода заливається в салони навіть найвищих автобусів.

Як повідомляє «Комсомольська правда», дощ в Красноярську почався рано вранці сьогодні, 20 серпня. І вже через пару годин перші серйозні серпневі опади перетворили вулиці міста в суцільне чорне море, передають Патріоти України.

«Люди, кому нікуди сьогодні не треба-сидіть удома, кому треба, спробуйте перенести справи. У місті без «ливнівок» вже капець ... Думайте головою, а ну і гумові чоботи або сланці - найпрактичніше взуття», - написала на своїй сторінці в соцмережі жителька міста Світлана Свалова.



«Де сильно затоплено, автобуси не можуть проїхати або застряють. Критична ситуація відзначаєься на Калініна, Маєрчака, Республіки, під Копилівська мостом, Металургів (шляхопровід) - величезні калюжі! На Партизана Залізняка-Жовтнева (Зеніт) на додачу до калюж додався ще й прорив каналізації», - повідомляє паблік «НП-Красноярськ».

Дорожніх поліцейських підняли по тривозі близько 7 ранку. Інспектори забезпечують безпеку дорожнього руху на затоплених ділянках.

В місті розпочались перебої з електрикою, через що не працюють 26 світлофорів. Як передають російські ЗМІ, через підтоплення розпочата евакуація людей з приватних будинків. Щоб запобігти випадкам мародерства зоні стихійного лиха, близько сотні силовиків вийшли на чергування.

Задля ліквідації наслідків негоди задіяні мотопомпи, машини-асенізатори, техніка пожежних частин.

Красноярські синоптики обіцяють дощі на весь наступний тиждень.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...