"Росія продовжує військову кампанію і використовує інші методи", - The Atlantic Council

Експерт американського аналітичного центру The Atlantic council Деніел Фрід заявив, що в США знають про організований за участю РФ терор на території України.

Деніел Фрід

У США знають про те, що Росія використовує терористичні методи у війні з Україною. Про це 17 листопада заявив експерт аналітичного центру The Atlantic council Деніел Фрід в ефірі телеканала NewsOne, передають Патріоти України.

"Ми знаємо, що Росія не тільки продовжує військову кампанію проти України, а й використовує інші методи. Ми знаємо про ці випадки. Україна не самотня. Росія втрутилася зокрема й у вибори і фінансову систему США. Росія організувала вбивство в Лондоні. Ми бачимо російську дезінформацію по всій території США. Україна не одна", – зазначив він.

Фрід наголосив, що у США та України є спільні виклики.

"Ми маємо спільно та одночасно протидіяти цьому виклику Росії. Україна має посилити свої демократичні інститути. Росія хоче, щоб Україна була слабкою і корумпованою, завдяки чому піддасться агресії. Ми хочемо, щоб Україна була сильною, чесною, чистою і наближалася до Європи", – підсумував експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...