Росія продовжила обмеження ввезення продуктів харчування з країн Заходу

Заборона на ввезення продуктів з України і країн Заходу в Росію продовжена до 31 грудня 2018 року.

Указ про продовження російських антисанкцій Путін підписав 30 червня

З 1 січня по 31 грудня 2018 року продовжено заборону на ввезення в Росію окремих видів сільськогосподарської продукції, сировини і продовольства, країною походження яких є США, країни Європейського союзу, Канада, Австралія, Королівство Норвегія, Україна, Республіка Албанія, Чорногорія, Республіка Ісландія і князівство Ліхтенштейн, - йдеться на сайті російського уряду, передають Патріоти України.
Відповідну постанову підписав глава російського уряду Дмитро Медведєв 4 липня.
Відзначається, що "обмеження спрямовані на поширення спеціальних відповідних економічних заходів на окремі держави з урахуванням ступеня їх залучення до списку санкційного режиму проти Росії".
Президент Росії Володимир Путін 30 червня підписав указ про продовження російських санкцій, що обмежують ввезення продуктів харчування з країн Заходу.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...