"Росія приховує екологічну катастрофу, яка набирає обертів на Донбасі": Доброволець та волонтер про лихо планетарного масштабу (відео)

Через затоплення шахт, вода потрапила в ядерні могильники. РФ і окупаційні адміністрації приховують цю інформацію.

Росія приховує екологічну катастрофу, яка набирає обертів на Донбасі. Таку заяву зробив на своїй сторінці в Facebook учасник АТО, волонтер Мирослав Гай, додавши, що Росія буде намагатися "впихнути" Україні окуповані території на своїх умовах, передають Патріоти України.

"І це зрозуміло чому. Ви подивіться, що вони зробили з Донбасом. Через затоплення шахт, вода потрапила в ядерні могильники. Це може бути катастрофою планетарного масштабу. РФ і окупаційні адміністрації приховують цю інформацію", - зазначив він.

"Наша сторона вже проводить навчання з очищення (дедозації) транспортних засобів, які перебувають з того боку", - додав Гай.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...