Росія розв'язала руки терористам на Донбасі

Росія дала можливість терористам на Донбасі здійснювати найстрашніші вчинки, при цьому формально залишаючись у стороні.
Юлія ЛатинінаПро це заявила російський публіцист Юлія Латиніна в ефірі "Ехо Москви", передають Патріоти України.

За її словами, у будь-якій, навіть тоталітарній державі, вбивства, підпали, грабежі заборонені, оскільки монополію на насильство має держава.

"І в цьому випадку на тому ж самому Донбасі складається така ситуація, що всім тим людям, які були маргінали, які були люмпени, сказали: "Хлопці, ви можете робити все те ж саме, що ви робили завжди (грабувати, вбивати, гвалтувати), але всі, кого ви вбили, будуть українськими фашистами. І всі ваші вбивства, насправді, будуть подвигами в ім'я Святої Русі". І, природно, ну розумієте, кожному люмпену приємно відчувати себе святим", - зазначила вона.

За словами Латиніної, тепер доля Донбасу або ж Південної Осетії чекає саму Росію. Вона додала, що спочатку влада РФ експортувала насильство за кордон, однак зараз насильство починає існувати всередині Росії.

"Це виключає можливість будь-якого економічного розвитку Росії, і, звичайно, це робиться заради тієї ж самої можливості заперечення, щоб сказати: "Хлопці, ні, це не ми". Але проблема, звичайно, полягає в тому, що коли держава втрачає монополію на насильство, вона втрачає саму суть свого існування", - підбила підсумок публіцист.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...