Росія відмовилася від жорсткої відповіді на санкції США

Російська влада не готова відмовитися від постачань ракетних двигунів РД-180 в США у відповідь на введення Вашингтоном санкцій відносно Москви.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, передають Патріоти України.

Раніше з ініціативою про заборону поставок ракетних двигунів у відповідь на введення американських санкцій виступив глава комітету Ради Федерації РФ з питань бюджету Сергій Рябухін.
Російські РД-180 використовуються на ракетах Atlas V, яка здійснює запуски апаратів для ВПС США, а також наукових і дослідницьких місій NASA.
Рябков також відкинув ідею припинення експорту в США титану, використовуваного в авіаційній промисловості, в рамках відповіді на санкції.
"Здесь у нас позиция однозначная. Мы не должны осуществлять ничего, что наносило бы нам самим ущерб. Никакие идеи из разряда свертывания поставок ракетных двигателей для американской космической программы, либо авиационного титана, который производится на совместном с Boeing предприятии, либо другие позиции по нашему экспорту в США не следует рассматривать в качестве опций", - сказав російський чиновник.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...