"Росія відповідальна за дії Північної Кореї", - Держдеп США

США "рішуче засуджують" друге впродовж місяця випробування КНДР міжконтинентальної балістичної ракети.

Про це йдеться у офіційній заяві, яка оприлюднена на сайті Державного департаменту США, передають Патріоти України.

У США назвали випробування "кричущим порушенням численних резолюцій Ради Безпеки ООН, що відбивають волю світової спільноти".

У Держдепі США закликали "усі країни зайняти тверду позицію щодо Північної Кореї, підтримуючи і зміцнюючи санкції ООН" з тим, щоб режим в Пхеньяні відчув на собі "наслідки свого неухильного прагнення до створення ядерної зброї і засобів його доставки".

У заяві підкреслюється, що "Росія і Китай несуть особливу відповідальність за зростаючу загрозу регіональній і глобальній стабільності", оскільки економічне співробітництво цих двох країн з північнокорейським режимом дозволяє останньому розвивати ядерну і ракетну програми.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...