Росія змінюється: Абсолютне відчуття обвалу країни в парадержавне насильство, - журналіст

Російська журналістка Юлія Латиніна вказала на негативні зміни в РФ за останні кілька років.
Юлія Латиніна

Про це Латиніна повідомила в ефірі радіостанції "Эхо Москвы", передають Патріоти України.

Вона звернула увагу на те, що нещодавно побили главу московського штабу Олексія Навального Миколи Ляскіна, з будинку вбитого опозиціонера Бориса Нємцова скрутили пам'ятну табличку, а "православні терористи" почали палити кінотеатри і автомобілі. А нещодавно, каже журналістка, в новому московському парку "Заряддя" відвідувачі розбили скло у бані, а також видерли і розтоптали 10 тисяч рослин.

Крім цього, вказує Латиніна, по Росії прокотилася хвиля дзвінків про замінування, а голова організації "Християнська держава Свята Русь" Олександр Калінін заявив, що це через фільму про російського імператора Миколу II "Матильда".

"Ось, таке абсолютне відчуття обвалу країни в парадержавне насильство, насильство, яке держава заохочує, але не контролює. І перетворення Росії в такий гігантський Донбас", - сказала Латиніна.

"Адже, що сталося в Донбасі? Що перед цим сталося в Південній Осетії? Сталося так, що Кремль хотів мати можливість сказати: "Це не я. Це не я, це все бажання народу", і в результаті дав можливість людям здійснювати найстрашніші вчинки і відчувати себе при цьому добрими людьми", - додала вона.

Журналістка зазначила, що серед бойовиків "ДНР" і "ЛНР" передову роль грали маргінали і люмпени.

"І в даному випадку на тому ж самому Донбасі складається така ситуація, що всім тим людям, які були маргінали, які були люмпени, сказали: "Хлопці, ви можете робити всі те ж саме, що ви робили завжди (грабувати, вбивати, ґвалтувати), але всі, кого ви вбили, будуть українськими фашистами. І всі ваші вбивства, насправді, будуть подвигами в ім'я Святої Русі", - говорить Латиніна.

Вона підкреслила, що зараз те насильство, яке Кремль "експортував", почало з'являтися в самій РФ.

"І поки це насильство експортувалося за кордон у такому вигляді, це, звичайно, вже було жахливо, але зараз це насильство починає існувати всередині Росії. І звичайно, це виключає там можливість будь-якого економічного розвитку Росії, і, звичайно, це робиться заради тієї ж самої можливості заперечення, щоб сказати: "Хлопці, немає, це не ми", - констатувала журналістка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...