Росіянці, що зганьбила Кремль, довелося тікати у США

34-річна росіянка Ксенія Сичова, яку в листопаді 2016 року побили в центрі Воронежа за її плакат про президента РФ Володимира Путіна, втекла з сім'єю до США.

Ксенія Сичова після нападу

Про це пише "Крим.Реалії", передають Патріоти України.

"Я проти Путіна вже давно. Але після війни з Україною і вбивства Нємцова я зрозуміла, що хлопчик загрався зовсім. І вирішила, що треба публічно висловити свою незгоду і спробувати пояснити людям, що Путін краде і бреше. Я так і написала на плакаті, який тримала в руках: "Путін - злодій, брехун, терорист", - розповіла вона.

Після акції до неї підійшли троє чоловіків - вони й били її.

Гопники сказали: "Таких, як ти, ми будемо вбивати". Вони штовхали мене, били в живіт, я впала на асфальт. Я кричала, але не могла фізично дати відсіч. Я лише ховала обличчя, щоб ніс не зламали й очі не вибили", - згадує жінка.

Після цього інциденту вона відразу ж виїхала у США.

"Рішення про еміграцію відразу після побиття прийняв чоловік. Я тоді могла тільки сидіти в куточку, так мені було погано. Чоловік купив квитки, продав квартиру у Воронежі й організував переїзд. Спочатку ми поїхали на невизначений час, щоб відволіктися, а потім вирішили домагатися політичного притулку в США. Уже рік ми живемо в Америці. Для мене це вимушена еміграція", - говорить росіянка.

Повертатися на Батьківщину жінка поки не планує.

"Я постійно читаю новини в очікуванні просвіту, який дозволить задуматися про повернення в Росію. Але мої очікування марні. По-перше, Путін владу не віддасть, а, по-друге, навіть якщо зміниться влада, люди залишаться такими ж", - пояснила Ксенія.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...