"Росіяни більше не хочуть воювати з Україною. У Путіна вирішили забути про Донбас", - московський публіцист

Вся риторика Путіна під час "Прямої лінії", аж ніяк не тільки щодо України, була дуже мирною. Це перший передвиборчий мітинг.

Леонід Радзіховський

Про це у своєму блозі пише відомий російський публіцист Леонід Радзіховський, повідомляють Патріоти України.

"З цієї прес-конференції випливає головне – питання про те, чи йде Путін на вибори, більше немає. Людина, яка не йде на вибори, не проводить таких прес-конференцій, де протягом 4 годин демонструє зібраність, енергію, абсолютну надкомпетентність у всіх питаннях: сміттєспалювання, дитячі садки, материнський капітал. Путін у всьому розбирається, сипле цифрами. Так не прощаються, так вітаються. Путін оголосив – я йду на вибори, йду на наступний термін, буду президентом до 2024 року. Питання закрите.

Така тональність пояснюється тим, що Путін - розумна людина, в його команді працюють досить тонкі люди. Це означає, що вони можуть змінювати інтонацію залежно від ситуації в країні. Путін цілком здатний тактично змінюватися. Міняти інтонації, наприклад, тих самих сито-сальних "жартів пана" цього разу не було. Чому? Тому що людям це не потрібно. Немає більше холуйсько-благодушної атмосфери. Перед глядачами коректний, зібраний, діловий і ввічливий президент, а не пан перед улесливою челяддю. Але завтра, якщо знадобиться, якщо можна буде знову - побачимо ситого пана або злого пана, або доброго пана. Путін - великий артист.

Росія-2017 – це втомлена, роздратована всередині себе - аж ніяк не на Україну, НАТО і Америку - країна, яка менше за все думає про територіальні захоплення, Україну, Донбас тощо. Тому різко змінилася тональність питань. В ефір випускають інших людей, з іншими інтонаціями. Це пов'язано з тим, що Путін і його оточення відчувають, що настрій в країні змінився, і дратувати народ холуйськими, ідіотськими прес-конференціями не варто.

Хоча, це ті ж самі питання - соціальні, щодо будівництва. Їх ставили завжди, але холуйським, солодким, улесливим тоном. Їх перебивали постійними холуйськими відступами на тему, що ви більше любите, Володимире Володимировичу, вишню або персик, блондинок чи брюнеток, взагалі, ми вас так любимо, що просто не можемо знайти слів, щоб висловити свою любов.

Також не треба дратувати народ безглуздими войовничими заявами, які сьогодні ніякої підтримки не мають. Населення Росії не хоче воювати ні за ДНР, ні за ЛНР, ні за які інші НР, а ще менше народ хоче воювати в Сирії. Ситі."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...