"Росіяни і українці вже не братні народи. Ми проґавили Україну," - російський сенатор (відео)

Політика України формує "бридку громадську думку", тому росіяни і українці вже не братні народи.

Така заява пролунала від заступника голови Комітету Ради Федерації з науки, освіти та культури Сергія Рибакова в ефірі ток-шоу "Час покаже" на "Первом канале", передають Патріоти України.

У програмі обговорювали ситуацію з пілотом Олександром Акопова, який наосліп посадив літак в Туреччині. Його звинуватили в симпатії до Сергія Лаврова, глави МЗС РФ.

"Ми уважно стежимо за соцмережами, дивимося важливі програми на українському телебаченні і радіо, намагаємось зрозуміти, що думають українці", - прокоментував події ведучий Артем Шейнін.

"Ми читали багато-багато коментарів до всього, що відбувається. Ми пам'ятаємо коментарі до Будинку профспілок в Одесі. Як там? "Підсмажені колоради"! Ми пам'ятаємо коментарі до нашого літака, що вибухнув в Єгипті. Ми пам'ятаємо коментарі до літака Міністерства оборони, де загинула Ліза Глінка. Може, там люди взагалі зрушили? .. Може, нам такі брати і зовсім не потрібні?" - запитав ведучий.

Сенатор Рибаков зазначив, що на суспільну свідомість впливають "коментарі покидьків". "Фактично вони його формують. Це державна політика. Все зайшло занадто далеко. Можливості по промиванню мізків - вони жахливі. У якомусь сенсі ми Україну з нашої російської сторони проґавили. Ми думали, що українці - наші брати, наш найрідніша народ, тому з ними нічого не буде, вони нікуди не підуть. Але за цей час цілеспрямовано формувалася така бридка громадська думка", - сказав він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...