"Росіяни пропонували надіслати в номер п'ять жінок", - охоронець дав свідчення про пригоди Трампа у Москві 2013 року

Колишній багаторічний охоронець Дональда Трампа Кейт Шиллер дав свідчення на закритих слуханнях в комітеті з розвідки Палати Представників.

На його виклику наполягали кілька республіканців, прихильників Трампа, оскільки сподівалися, що за допомогою його показань зможуть спростувати інформацію, що міститься в досьє Крістофера Стіла про перебування Трампа в Москві в 2013 році, перш за все про оргії в готелі, - передають Патріоти України з посиланням на американський телеканал CNN.

CNN, як і інші провідні ЗМІ, повідомляє з посиланням на інформовані джерела, що Шиллеру було поставлено пряме запитання, чи відповідає дійсності інформація в досьє Стіла про оргії в готелі. Шиллер відповів, що «росіяни пропонували надіслати в номер до Трампу п'ять жінок, на що я відповів, що ми не займаємося такими справами».

Шиллер сказав, що розповів про пропозицію Трампу, після чого вони посміялися, Трамп відправився до себе в готельний номер, а Шиллер, як він це зазвичай робив, постояв якийсь час під дверима Трампа і, вирішивши, що бос ліг спати, відправився в свій номер. Що відбувалося після цього, Шиллер не знає, але впевнений, що нічого не відбувалося, а бос мирно відпочивав.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...