Росіяни вмовляють припинити голодування: "Більше за все через здоров’я Сенцова стурбована колонія", - адвокат

Стан українського режисера Олега Сенцова стабільний, хоча співробітники російської колонії стурбовані його здоров’ям і намагаються "переломити" політв’язня Кремля, аби той припинив голодування.

Про це розповів адвокат Сенцова Дмитро Дінзе, який відвідав підзахисного 7 вересня, передають Патріоти України.

"Більше за все через здоров’я Сенцова стурбована колонія, адже там вважають, що він підходить до тієї ситуації, коли вже будуть незворотні зміни. Його намагаються переломити, аби він припинив голодування. Ставлять на те, що нібито політичні доводи вже вичерпані, і нікому вже не цікаво, що він голодує, тому це ніби безглуздо", - сказав адвокат.

Дінзе наголосив, що це не можна назвати тиском, однак це схоже на монотонні вмовляння, які відбуваються щодня. Утім, Сенцов не збирається припиняти голодування. Йому, як і раніше, ставлять крапельниці, також він вживає поживну суміш.

Також адвокат зазначив, що Сенцов все ще сподівається на своє звільнення, однак надії все менше. "Звісно, він сподівається, що буде ухвалено відповідне політичне рішення (щодо його звільнення – ред.), однак надії все менше...", - сказав Дінзе.

Джерело: Громадське.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...