"Росіяни воюють з росіянами": Ватажок "ДНР" зробив дивну заяву про війну на Донбасі (відео)

На думку терориста, розв'язана Кремлем війна на Донбасі є зіткнення не етносів, а битвою релігій між росіянами і росіянами.

Про це заявив один з ватажків фейковий "ДНР", "міністр доходів і зборів, в.о. віце-прем'єра" "республіки" Олександр Тимофєєв (позивний "Ташкент"), передають Патріоти України.

"Кажуть, що тут воюють росіяни. Так, воюють тут росіяни. Скажу більше - тут воюють росіяни з росіянами. Я росіянин і ті, хто думають, що вони незрозуміло хто, теж росіяни. Вони просто отруєні телевізором. Ми ж не з китайцями воюємо, ні з неграми. Тут воюють росіяни з росіянами", - підкреслив бойовик.

Також, за його версією, на Донбасі "йде війна не проти олігархів, а йде битва релігій". "Ця частина росіян впевнена, що ми - православні християни, а та частина росіян, я вже не розумію, в чому вони впевнені. Як кажуть,"чорти Бога не нашого". Чому? Не може священик закликати вбивати своїх побратимів. Якщо у нього є секта (це не прихід, це секта), і там є адепти, які виконують укази цього служителя сатани, або хто він там, - це Бог не наш. Тому тут йде битва релігій, на нашій території", - сказав "Ташкент".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...