Карма: Російського нациста, котрого у Мексиці ледь не лінчували за вбивство, знущання над жінками та дітьми, паралізувало

Поранений в мексиканському Канкуні росіянин Олексій Макєєв знаходиться в стані штучної коми.

Фото: ЕРА

Олексій Макєєв перебуває в стані штучної коми, повідомив в суботу консул РФ в Мехіко Дмитро Болбот.

У суботу натовп мексиканців оточив будинок Макєєва. В результаті крнфлікту його сильно покалічили, повідомляють Патріоти України.

При цьому він сам поранив одного з мексиканців, який пізніше помер.

На опублікованих в інтернеті записах з місця подій видно, що протягом довгого часу натовп не робив спроб напасти на росіянина, обмежуючись лише словесною перепалкою. Однак після звістки про поранення мексиканця люди увірвалися в будинок Макєєва, після чого йому довелося ховатися на даху.

Національний інститут міграції Мексики опублікував заяву, в якій повідомляється про намір відомства просити російське консульство сприяти депортації на батьківщину Макєєва. Однак, за словами консула, поки мексиканська влада за допомогою не зверталися.

Як зазначає портал Excelsior, можлива депортація росіянина може статися тільки після закінчення розслідування обставин нападу на його будинок, а також вбивства громадянина Мексики.

Зараз за фактом смерті місцевого жителя генеральною прокуратурою штату Кінтана-Роо ведеться розслідування. За даними прокуратури, в скоєнні вбивства c застосуванням гарпуна підозрюється саме іноземний громадянин, передає Notimex. Його персональні дані не розголошуються, проте зазначені в повідомленні ініціали повністю збігаються з ініціалами Макєєва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...