Російська агресія і майбутнє України: Виступ Президента України на YES 2017 (відео)

14 вересня у Києві стартувала 14 щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES). Тема: Чи став світ новим? І що це означає для України?

Зустріч розпочалася з виступу засновника YES Віктора Пінчука та президента України Петра Порошенка, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

Останній говорив про російську агресію та майбутнє України в Європі. Зазначив, що виступає за мирне витіснення Росії з окупованого нею Криму.

"Я хотів би запропонувати ідею створення міжнародної групи друзів деокупації Криму, аби координувати спільні кроки і дії. І я планую обговорити цю ініціативу в деталях у Нью-Йорку на Генасамблеї ООН", – сказав Порошенко.

Також, президент порушив питання введення миротворців ООН на Донбас. "Саме миротворці можуть стати інструментом, які зроблять так, що дорожня карта Мінська буде реалізована. Миротворці – не панацея. Але я не можу бути заручником Путіна, який схоче чи не схоче забрати війська з Донбасу. Ціна за окупацію має зростати для Росії", – зазначив президент.


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...