Російська співачка померла прямо під час виступу на сцені (відео)

Відома татарська співачка Фанія Халіуллова померла на сцені Димитровградського будинку культури.
Фанія Халіуллова

53-річна жінка відкривала концерт свого ансамблю "Негасимые звезды" і під час виступу втратила свідомість. Фанію доставили в лікарню, але лікарі були вже не в силах врятувати жінку. Причиною смерті стала зупинка серця. В Ульяновській області Фанію Халіуллову знали як прекрасного викладача по вокалу і керівника колективів татарської пісні "Карлыгач" і "Негасимые звезды", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Подробицями цієї трагедії поділився один з керівників центру культури і дозвілля "Восход", на сцені якого проходив концерт: "Творческий вечер только начался, Фания исполняла вторую композицию. Внезапно она упала и потеряла сознание. Зрители начали паниковать. Скорая приехала быстро, и, пока ее несли в машину, она ужасно хрипела. По словам врачей, это был инсульт. Тромб оторвался и сердце перестало биться. Это огромная потеря для всех. Она была очень талантливым и отзывчивым человеком. Я представить не могу, что ее больше нет с нами".

Деякі глядачі знімали виступ співачки на камери мобільних телефонів. Їм вдалося випадково зняти останні секунди життя Фанії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...