Російська співачка скопіювала образ українки в кліпі (фотофакт)

Російська співачка Жасмін, яка зараз працює над зйомками нового кліпу, скопіювала образ з відеороботи української артистки, фіналістки сьомого сезону вокального шоу "Голос країни" Віри Кекелії.

Образ Жасмін

Так, в кінці червня 2018 року Кекелія презентувала кліп на пісню "Похожи", де вона постала в екстравагантному образі: яскраво-червоній сукні і широкополому солом'яному капелюсі. Приблизно за місяць популярна в РФ артистка Жасмін практично один в один повторила його на зйомках свого відео. Подібність вбрань помітили користувачі соціальної мережі Instagram, передають Патріоти України.

"Капелюх подорожує кліпами, у Кекелії такий самий", - відзначили користувачі.

"Для Віри Кекелії зняли кліп з таким самим капелюхом", - підкреслили вони.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...