"Російська влада повністю втратила адекватність, відірвалася від реальності, живе у власному шизосвіті", - Ейдман

На переконання соціолога, сміх поховає цей дуже серйозний у своєму клінічному ідіотизмі режим...

Ігор Ейдман

Режим президента РФ Володимира Путіна поховає сміх, уважає російський соціолог і політолог Ігор Ейдман. Про це він написав у Facebook, передають Патріоти України.

На думку політолога, звернення глави Росгвардії Віктора Золотова до опозиційного політика Олексія Навального та інтерв'ю підозрюваних в організації отруєння в Солсбері Олександра Петрова та Руслана Боширова головному редактору телеканала Russia Tоday Маргариті Симоньян – симптоми однієї хвороби.

"Російська влада повністю втратила адекватність, відірвалася від реальності, живе у власному шизосвіті. А головне, вона стала просто смішною. У її світі благородний офіцер Золотов відшмагав поганого хлопчиська Навального, а блискучий журналіст Симоньян узяла інтерв'ю, яке переконливо спростовує причетність російських спецслужб до отруєння Скрипалів. Як тяжко психічно хворий, вона відмовляється приймати очевидну для оточуючення реальність, у якій Золотов показав себе злим клоуном, цілковитим дурнем і трамвайним хамом, зробивши водночас Навальному чудовий піар; а недалека Симоньян у своєму інтерв'ю продемонструвала всьому світу, що "Боширов" і "Петров", які верзли неймовірну нісенітницю і плуталися у свідченнях, – узяті за руку путінські кілери", – зазначив Ейдман.

Соціолог зазначив, що громадяни РФ бачать, наскільки смішною виявилася влада. "Російська влада стала смішною і навіть не розуміє цього. Над нею вже регоче вголос багатомільйонний рунет. Незабаром над нею сміятимуться навіть учні молодших класів. Сміх знищує "диво, таємницю й авторитет" влади, страх і схиляння перед нею; звільняє свідомість від гіпнозу пропаганди. Сміх поховає цей дуже серйозний у своєму клінічному ідіотизмі режим", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...