Російські окупанти готуються до придушення повстань на Донбасі

Російське командування на Донбасі створює воєнізовані структури, які під приводом охорони громадського правопорядку будуть придушувати будь-які акції непокори.

Про це з посиланням на дані розвідки повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Дмитро Гуцуляк, передають Патріоти України.

"Російсько-окупаційна влада, з метою посилення контролю за населенням на тимчасово окупованих територіях сходу України здійснює заходи щодо створення нових так званих воєнізованих структур або підрозділів охорони з так званими поліцейськими функціями. Передбачається, що основним завданням таких підрозділів буде під приводом охорони громадянського правопорядку придушення будь-яких акцій громадянської непокори", – розповів Дмитро Гуцуляк.

За його словами, комплектування нових структур особовим складом здійснюється за рахунок резервістів, які були залучені до зборів на окупованих територіях у січні-лютому цього року.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...