Російські пенсіонери влаштували в магазині "курячу" битву (відео)

Мережу розвеселило відео бійки російських пенсіонерів за курку зі знижкою в супермаркеті в Рязані.
Відео опублікувала сторінка Mash/Мэш у Facebook, передають Патріоти України.

"Нічого незвичайного, просто покупці влаштували битву за курку по 47 рублів в магазині "Діксі" в Рязані", - написали там. На відео видно як безліч пенсіонерів штовхаються, розтягуючи тушки курки і намагаючись відтіснити інших. При цьому на підлогу падають не тільки ящики з товаром, а й самі тушки.

Користувачі мережі реагують на ситуацію: "І одні пенсіонери???? До чого ж наша держава довела свій народ", "А курка, швидше за все тухляк просроченний. До чого доводить бідність і жадібність", "І дуже сумно, ось це показує рівень життя людей, т.к продукти дорогі, а пенсіонери не можуть дозволити собі м'ясо купити".

Нагадаємо, раніше у російському місті Рязань сталася тиснява через утилізований алкоголь.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...