Російські пропагандисти випадково розкрили таємницю Кремля

24 листопада в новинній стрічці ТАСС з'явилася новина: "Президент Росії Володимир Путін і прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе запланували зустріч на травень 2018 року".

Про це повідомляє Radio Free Europe, передають Патріоти України.

Журналісти тут же звернули увагу на якусь "поправочку". "Ну, для початку, у Росії будуть президентські вибори в березні 2018 року, а до кінця травня 2018 року - теоретично, принаймні - повинен бути новий презідент. Це може бути Путін. Але - теоретично, принаймні, це може бути хтось інший, чи не так?" - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що в російському інформпросторі тема виборів подається як якась суто формальна подія.

"Але, проте, офіційне інформаційне агентство Росії повідомляє про розклад Путіна, як ніби він побіжить і переможе в березні, і буде в безпеці наприкінці травня, щоб зустрітися з прем'єр-міністром Японії", - висловили думку в матеріалі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...