Російські слідчі запевняють, що 6-річна дитина сама винна у своїй смерті через випиту пляшку горілки

У справі про 6-річного Олексія Шимка, якого насмерть збила машина у дворі свого будинку в підмосковному місті Залізничний, з'явився абсурдний експертний висновок.

Слідчі запевняють, що в крові дитини було виявлено 2,7 проміле алкоголю. Така доза приблизно відповідає випитій пляшці горілки, повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

ДТП сталась у квітні цього року. Місцева 31-річна жінка за кермом Hyundai Solaris збила дитину на велосипеді і протягнула кілька метрів під дном. Жінка є дружиною місцевого "кримінального авторитета".

За словами очевидців, жінка розмовляла по телефону, а швидкість машини перевищувала 50 км/ч.

Жінка стверджує, що дитина сама кинулась під колеса.

Відзначається, що кримінальну справу за фактом ДТП не порушували протягом місяця, свідкам погрожували, зникли записи з декількох камер відеоспостереження з місця аварії. Крім того, була знищена частина доказів і не проведені деякі ключові експертизи.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...