Російські танки можуть загрожувати тільки тим українцям, які нелегально відобувають в цьом районі бурштин, - експерт про російсько-білоруські військові навчання

Російські війська не збираються вторгатися на територію України під час спільних з Білоруссю навчань «Запад-2017».

Про це заявив політичний експерт Українського інституту майбутнього Ігор Тишкевич, передають Патріоти України.

Тишкевич підкреслив, що на цих військових навчаннях Росія не буде мати у своєму розпорядженні такої потужності, яка необхідна для захоплення територій.

«Ці навчання виникли не вчора і не сьогодні. Це плани, розроблені років 10 назад. Великі навчання по черзі проходять в одній з країн організації договору про колективну безпеку. І зараз черга Білорусі. Природно, Україні не подобаються такі навчання біля її кордонів», - зазначив експерт. За його словами, українське суспільство останнім часом сильно полюбило різні страшилки, і, природно, тонус піднімається, коли починають говорити про захід десятків танків з боку Білорусі, але потрібно розуміти, що в цих навчаннях будуть задіяні три тисячі чоловік, і цього недостатньо, щоб напасти на будь-яку країну.

«Навчання проходитимуть в болотистій місцевості, і «Ці навчання виникли не вчора і не сьогодні. Це плани, розроблені років 10 назад. Великі вчення по черзі проходять в одній з країн організації договору про колективну безпеку. І зараз черга Білорусі. Природно, Україні не подобаються такі навчання біля її кордонів », зазначив експерт. За його словами, українське суспільство останнім часом сильно полюбило різні страшилки, і, природно, тонус піднімається, коли починають говорити про захід десятків танків з боку Білорусі, але потрібно розуміти, що в цих навчаннях будуть задіяні три тисячі чоловік, і цього недостатньо, щоб напасти на будь-яку країну.
«Навчання проходитимуть в болотистій місцевості, і російські танки можуть загрожувати тільки українцям, які нелегально видобувають в цьому районі бурштин! Щоб взяти Рівне та Луцьк, потрібно більше, ніж три тисячі», підкреслив Тишкевич.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...