Російсько-окупаційні угруповання продовжують обстріл наших позицій на всіх напрямках, - штаб АТО

Сьогодні в районі проведення АТО обстановка не зазнала істотних змін.
Правда, з півночі ворог не застосовував міномети та інше важке озброєння, - йдеться у зведенні прес-центру штабу АТО станом на 18.00 16 вересня 2017 року, передають Патріоти України.

На Донецькому напрямку вночі найманці двічі били з гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі Авдіївської промзони. А біля Зайцевого декілька разів працювала стрілецька зброя окупантів.

На Приморському напрямку обстріли наших опорних пунктів зафіксовані на підступах до Водяного і Широкиного.

На Луганському напрямку бойовики двічі застосовували гранатомети різних видів поблизу Кримського. А з великокаліберного кулемета відкривали вогонь у районі Новотошківського.

Загалом від початку доби незаконні збройні формування 10 разів порушили перемир’я. Наші військові 4 рази вогнем у відповідь примушували противника припинити провокації. Втрат серед українських захисників немає.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...