Російського депутата, що критикував пенсійну реформу Путіна, звинуватили в екстремізмі (відео)

19 липня Держдума РФ в першому читанні розгляне пропозиції уряду з приводу підвищення пенсійного віку. Законопроектом передбачається підвищити вік виходу на пенсію до 65 років для чоловіків в 2028 році і 63 років для жінок в 2034 році.

Микола Бондаренко

Влада 61 російського регіону також дали позитивний відгук на законопроект, незважаючи на те, що в багатьох регіонах пройшли масові акції протесту проти пропозицій уряду, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Серед небагатьох представників влади, які відкрито висловилися проти підвищення віку виходу на пенсію, - депутат Саратовської обласної думи комуніст Микола Бондаренко. Коли спікер думи Іван Кузьмін зібрав депутатів на позачергову сесію для обговорення і схвалення пенсійної реформи, Бондаренко взяв слово і висловив колегам все, що він думає з цього приводу: "Счетная палата официально нашла в Пенсионном фонде нарушения на 1,9 триллионов рублей. Официально. То есть эти деньги фактически украдены, – подчеркнул Бондаренко, предложив правительству не повышать пенсионный возраст, а взять на компенсацию дефицита ПФР деньги из других источников. – Вот чем нужно правительству Медведева заниматься, а не пенсионеров обирать! До сих пор Путин не занимается этим вопросом, до сих пор. Бессмысленной войной в Сирии он занимается, на которую сотни миллиардов потрачены, а проблемой пенсионеров он не занимается!".

Бондаренко закликав колег по облдумі не голосувати за підвищення пенсійного віку, а також зажадав відставки уряду Дмитра Медведєва і проведення референдуму щодо пенсійної реформи. Реакція глави обласного парламенту на цю промову не забарилася: "Николай Николаевич, вы должны знать, что у нас ведется аудио- и видеозапись, и поэтому ваши высказывания и призывы потом блогеры выставляют, и, соответственно, потом отследят компетентные органы", – заявив спікер Іван Кузьмін.

Пізніше співробітники поліції дійсно прийшли до Бондаренка додому і задали йому ряд питань про його поглядах, підозрюючи в його заявах екстремізм. "Больше всего мне понравился вопрос, фиксируем ли мы наши выступления на видео и планируем ли распространять их в интернете", - розповів після візиту депутат.

Спікер парламенту Іван Кузьмін, який подав на Бондаренка заяву в поліцію з вимогою перевірити депутата на екстремізм, коментувати інцидент відмовляється.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...