Російський експерт розповів, як "пекельні санкції" США вдарять по РФ

Нові обмежувальні заходи Сполучених Штатів проти РФ, відомі ще як "санкції з пекла", завдадуть колосального удару по рублю і фінансовій системі країни.

Михайло Крутіхін

Про це заявив російський економічний аналітик, фахівець з нафтогазового ринку Михайло Крутіхін, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"У цьому законопроекті йдеться про санкції проти російського суверенного боргу і російської банківської системи", – сказав аналітик.

За його словами, у США існує сильний опір цим санкціям. Адже у результаті їх реалізації буде завдано удар не лише по російській, а й по світовій банківській системі. "Банкірам невигідно, аби хтось різко смикав фінансову систему. Але якщо це станеться, то буде колосальний удар по рублю і фінансовій системі РФ", – підкреслив Крутіхін.

Відповідний удар можуть нанести по Росії вже до 2020 року. "Якщо все піде за планом, то до кінця березня ці санкції повинні провести через Сенат. Далі їх буде схвалювати Палата представників, внесуть поправки. Потім до серпня обидві палати приймуть закон, його підпише президент. Тоді прийматимуть підзаконні акти. Тому орієнтовно ці санкції введуть лише близько 2020 року".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...