Російський поет вказав на ''ганебне місце'' українців у РФ

З часу початку війни між Україною і Росією одна з важливих змін в РФ відбулося в людях, що є, в тому числі, і результатом пропаганди.

поет Андрій Орлов ("Орлуша")

"Основні зміни - в людях... Ось недавно було в Росії проведено соціологічне опитування, де одне із запитань було про те, хотіли б ви бачити в своїй родині або мати сусідом представників інших національностей. І перераховані ці національності. І в цей список вперше за історію цих опитувань, на моїй, принаймні, пам'яті, увійшли українці", - розповів російський поет Андрій Орлов (" Орлуша "), передають Патріоти України.

Він звернув увагу, що близько 23% росіян вважають, що українців взагалі не можна пускати в країну. "Євреї, українці, чеченці, "вихідці з азіатських республік", "уродженці Африки" виявилися в одному списку... сам факт появи українців у питанні про небажаних для спілкування людей і те, що Україна зайняла ганебне для Росії друге місце між євреями і циганами, - ось це називається реалії нашого часу", - зазначив співає.

За його словами, серед членів сім'ї і друзів українців готові бачити тільки 6% населення РФ, серед сусідів - 8%, серед колег - 3%. "Ось вам і реальний рейтинг "мижебратства"! Це ті стереотипи, які починають міцно вбиватися в голову. Приміром, я зараз вдома у своєї мами, вона живе з телевізором... У новинах раз у раз горять покришки на Майдані, а українські "фашисти" їдуть до Криму досі", - резюмував він.

Джерело: Апостроф
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...