Російський прапор на Майдані: Цимбалюк знов довів московську телеаудиторію до істерики (відео)

Відомий журналіст Роман Цимбалюк в ефірі однієї з телепрограм на російському каналі "Росія 1" розлютив місцевих пропагандистів оцінкою інциденту за участю п'яної компанії, яка гуляла в Києві з російським прапором.
Роман Цимбалюк

Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Якось одного разу в 14 або в 15 році я акредитувався на парад на Красній площі. І прийшов туди, природно, з українським прапорцем. Коли я почав фотографуватися, коли летіли літаки, то чомусь четверо співробітників ФСБ мене скрутили і хотіли забрати прапор. А я їм кажу: "Друзі, чого ви мене тримаєте? Я російською розумію. Вам що не подобається прапор? Він у вас заборонений? Вони мовчать". Тому якщо ви думаєте, що з прапором країни окупанта можна пройти абсолютно вільно, то ось вам приклад того, що це не зовсім так", - сказав він.

Така позиція тут же викликала шалене невдоволення більшості присутніх. Цимбалюку тут же пригадали його "порятунок" з легкої руки офіційного представника МЗС Росії Марії Захарової, коли його затримали. На це журналіст не забув відпарирувати, згадавши, що затримали його-то саме за український прапор.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...