Російський "Термінатор" воює у Сирії (фото)

Росіяни випробували у Сирії бойову машину підтримки танків (БМПТ) типу "Термінатор".

БМПТ "Термінатор"

Про це заявив генеральний директор - головний конструктор АТ "Уральське конструкторське бюро транспортного машинобудування" Андрій Терліков, ппередають Патріоти України з посиланням на РІА "Новости".

За його словами, БМПТ "брала участь у боях проти ІДІЛ". "Отримані певні результати. Для Міноборони це корисна інформація, зокрема, ці випробування стали основою для контракту, укладеного на форумі "Армія-2017", - сказав Терліков.

Він також додав, що в межах цього контракту йдеться про модернізацію танків Т-72 і Т-90 до рівня Т-72Б3 та Т-90М.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...