Російський турист загинув на популярному гірськолижному курорті в Італії

Загибель росіянина стала третьою трагедією за день у Корварі...

19 січня на гірськолижному курорті Корвара в Італії загинув російський турист. Нещасний випадок трапився через те, що відпочивальник випав із балкона свого номеру. Трагедія трапилася напередодні 42-річчя туриста, пише видання Alto Adige, передають Патріоти України.

Чоловік помер від серйозних травм. "Російський турист 1977 року народження випав із балкона своєї кімнати в готелі "Грайф" у Корварі і загинув. На відпочинок у Валь Бадіа він приїхав зі своєю сім'єю", – пишуть у виданні.

Відомо, що загибель росіянина стала третьою трагедією за день у Корварі: ще двоє людей втратили життя через сходження лавини.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...