Російський вчений довів до істерики кремлівських пропагандистів у прямому ефірі

Російський опозиційний політолог і публіцист, доктор історичних наук Олександр Ситін, виступаючи в програмі Володимира Соловйова "Поєдинок" на телеканалі "Росія1" розлютив російських пропагандистів.

Олександр Ситін

Олександр Ситін констататував факт відсталості Росії в порівнянні з країнами Заходу, повідомляють Патріоти України.

"Знаете есть такая цитата, это цитата не моя, это из русской классики: "А что такое русский без немца? Одно свинство и ничего более. Дело все в том, что Россия демонстрирует неспособность к развитию. Много созданных культурных ценностей, скажем так, после краха СССР? На русском языке - много? А я смотрю и сравниваю, например, развитие русской и советской историографии с теми достижениями, которые существуют на Западе.

Я смотрю и сравниваю исторический путь России, в которой первый университет был основан в 1755 году, и исторический путь Европы, где первый университет - Болонский - был основан в 1203 году", - розпочав Ситін.

Його слова викликали гнів у кремлівських пропагандистів, які почали його перебивати з питанням "Хто повинен окупувати Росію?".

"Кто должен оккупировать Россию? Так что Россию разделить, русские не способны сами обустроить, исходя из вашей логики, немцев понасажать? Кто нас должен оккупировать, англосаксы?" - задався питанням Соловйов.

Далі опоненти звинуватили Ситіна, який закликав віддати владу 15% населення РФ, які виявилися здатні протистояти кремлівській пропаганді і робити самостійні висновки, в "фашизмі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...