"Россия должна расколоть Украину на части!", - російський опозіціонер (відео)

Влаштувавший істерику через заборону на в'їзд в Україну російський опозиціонер Мальцев відкрито закликав до знищення України.

В'ячеслав МальцевПісля скандалу, під час якого російський опозиційний політик В'ячеслав Мальцев в зв'язку з забороною на в'їзд в Україну виступив з відкритими погрозами на адресу президента Петра Порошенка, в Мережі опублікували скандальне відео із закликами самого Мальцева до поділу України на частини, з подальшим приєднанням до Росії всього південного сходу, Криму, а також Києва, передають Патріоти України.

Перед камерою Мальцев визнає, що завжди був російським націоналістом і виступає категорично проти територіальної цілісності України. Мальцев заявив, що Росія повинна скористатися слабкістю України і розколоти її на частини, після чого приєднати до себе південний схід і Київ, який, на думку Мальцева, завжди був російським містом.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...