"Россия окончательно стала в глазах всего мира опасным у*бищем": Лебединський про "вибори" Путіна і неминучість війни

Результати минулих у Росії виборів президента є нічим іншим як сигналом цивілізованому світові, що в разі агресії з боку РФ країну можна знищувати разом з її народом - рабами і шовіністами, які масово підтримують міжнародного злочинця та вбивцю.

Протистояти йому можна тільки зброєю, війною, яка неодмінно буде. Так на особистій сторінці в Facebook російський співак і композитор Олексій "Професор" Лебединський прокоментував "рекордне лідерство" Путіна у президентських перегонах 2018 року, про яке повідомляє ЦВК нібито за фактом обробки 99% бюлетенів, передають Патріоти України.

"Сегодня Россия окончательно стала в глазах всего мира опасным у*бищем. Это и есть самое страшное - теперь уже невозможно сказать, что лишь власть преступна, три четверти населения поддерживают международного преступника, вора и убийцу, поддерживают войны, беспредел и насилие, в том числе над собой. Несостоявшийся бойкот выборов, по мнению артиста, мог бы показать, что "огромная часть населения не признает псевдодемократические игры российской власти".

"Теперь результаты выборов - сигнал цивилизованному миру о том, что Россию можно в случае новых агрессий с ее стороны уничтожать вместе с ее народом-рабом-убийцей-шовинистом, не церемонясь с жалкими 3-5 процентами тихо и трусливо противостоящих режиму людей", - продовжив він.

Своїм співгромадянам Лебединський порадив тікати з країни. "Те, кто еще может уехать из страны, хоть на последние деньги, уезжайте. Путин со своими преданными идиотами и сволочами хочет главенствовать. Для этого есть лишь один козырь - оружие. Поздравляю всех с выборами. Война будет. Не сомневайтесь", - резюмував він.

Під постом співака розвинулася активна дискусія, в коментарях вказали на всю гіркоту ситуації, деякі користувачі зізналися, що дійсно мають намір покинути РФ.

Нагадаємо, згідно з останніми даними ЦВК за підсумками підрахунку 99,84% голосів, Володимир Путін набрав 76,66% голосів, на другому місці Павло Грудінін (11,8%), на третьому місці Володимир Жириновський (5,66%).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...