"Рот у крові, все в гематомах": На Одещині няня жорстоко побила малюка (відео)

В Одесі мати звинувачує у побитті свого 13-місячного сина жінку, яка доглядала за її двома дітьми.

Хлопчика знайшли вдома з гематомами, а нетвереза няня в цей час спала, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Синці, скривавлений ротик, розпухле вухо – таким Марія Литовченко побачила свого молодшого сина, коли примчала з роботи. Жінка запанікувала, бо няня телефоном попередила про звільнення і перестала брати слухавку.

Коли жінка влетіла в квартиру, побачила старшого 4-річного сина, який грався на самоті. Няня, від якої тхнуло алкоголем, міцно спала, а на ній лежав однорічний малюк.

"Бачу, що в нього увесь рот у крові, ліва частина опухла від синців, вухо набрякло, все в гематомах. Ліва частина обличчя, кофточка у нього вся в плямах великих крові. Я починаю будити її, кажу: що ви наробили? А це так і було", - каже Марія Литовченко.

Мати викликала "швидку" та поліцію, хлопчика шпиталізували. У лікарні засвідчили численні гематоми і травми. Поліція в цей час спілкувалася із нянею. "Була опитана няня малюка, яка заперечила свою причетність до побиття дитини. Слідчими призначено клопотання щодо проведення судово-медичної експертизи для встановлення ступеню тяжкості отриманих тілесних ушкоджень", - пояснила представник поліції Любов Гордієвська. На час слідства няню відпустили.

Марія, аби вберегти інших матусь від такої помічниці, написала пост до соцмереж. В коментарях відписалися не лише обурені френди, а й сама няня. "Мати – аферистка, аби не платити гроші няні, вигадує всілякі жахи. Щойно почула, що я в неї більше не працюватиму – театр зобразила", - стверджує жінка. Марія ситуацією шокована, бо дотепер проблем із нянями у неї не було. Цю жінку знайшла за оголошенням в інтернеті, вона показала диплом про вищу педагогічну освіту й розповіла про досвід роботи з малюками.

Односельці колишньої няні, коли прочитали пост у соцмережі, розповіли, що жінка і справді колись працювала вчителем фізкультури, але потім у неї почалися проблеми з алкоголем і вона звільнилася зі школи. Прибираючи вдома, Марія знайшла пляшку з-під дешевого вина та зім’яту візитівку лікаря-нарколога. Тепер вона хоче добитися для жінки покарання і більше ніколи справ із нянями не мати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...