Розкішні вілли замість пляжів: Як українські судді "освоюють" узбережжя Чорного моря (фото)

Група суддів Миколаївського обласного суду побудувала свої особняки біля відомого курорту чорноморського узбережжя, Коблево, прямо на громадському пляжі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє геолог, експерт з проблем берегозахисту Юрій Верба, передають Патріоти України.
За його словами, через нахабства забудовників піщаний пляж був знищений, а сусідню ділянку берега сильно розмило.

"Десять судей Николаевского областного суда захотели и построили свои роскошные виллы прямо на общественном пляже. Море сразу показало свое отношение к этому безобразию - разрушило им заборы и забросало роскошные газоны песком с обломками этих кирпичных заборов. Тогда наши грамотные судьи нашли предельно безграмотного проектировщика берегозащиты и теперь вместо пляжа имеем сплошной бетоный ящик с ракушкой там, где восстановить песчаный пляж было очень просто и с меньшими затратами. Плюс ко всему из-за такого вмешательства сильно размыло соседний участок берега к западу", – пише Верба.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...