Відзначилася "скрепною поведінкою": Розкрилися цікаві деталі депортації української "журналістки" Бойко з Росії (відео)

Відомо, що на батьківщині їй загрожує кримінальне покарання за кількома статтями, в тому числі - держзрада і посягання на територіальну цілісність.

Проросійська пропагандистка з Одеси Олена Бойко, яка недавно пропала в Москві, вела в столиці РФ досить аморальний спосіб життя, - передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

10 грудня соратники коллаборантки Бойко, люблячої ображати Україну на росТБ, заявили про її зникнення. Як з'ясувалося, Бойко схопили ФСБшники і відправили в центр для мігрантів. Сепаратистці загрожує висилка з країни за нарушния режиму перебування. Райсуд Москви вже прийняв рішення про депортацію пропагандистки до кінця нинішнього року, незважаючи на її скарги про нібито "загрозу життю" в Україні і страшилки про "кривавих бандерівців".

Відомо, що на батьківщині їй загрожує кримінальне покарання за кількома статтями, в тому числі - держзрада і посягання на територіальну цілісність.

У Росії за Бойко заступилися омбудсмен з прав людини Тетяна Москалькова, а також один із головних пропагандистів РФ Дмитро Кисельов. Останній пообіцяв дати українці роботу.

Колишня соратниця ватажка ДНР Ігоря Гиркин (Стрелкова) Оксана Школа, посилаючись на джерела в МВС, розповіла резонансні подробиці про Бойко. "Пробили цю лахудра по базі... За останній рік на неї 6 скарг в поліцію! Шість!!! А знаєте, за що? Барабанний дріб посилюється... тидищ !!! За нічні пиятики і скандали в орендованій квартирі в районі метро Щолківська. Заяви писали сусіди. Плюс статус квартири значиться як "антисоціальна", з антисанітарією", - розповіла пропагандистка про життя Бойко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...